Over ons

Glasservice Huizinga is een ambitieus, ervaren en kundig bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Als wij iets beloven, dan komen wij deze belofte na. Onze ervaren glasspecialisten staan voor u klaar. Of het nu een wc-raampje of een complete glazen pui betreft. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij graag met ontstane glasschade.

Kwaliteit voorop

Alleen het beste telt. Glasservice Huizinga levert kwaliteit en werkt uitsluitend met de beste producten op de markt. Voor ons telt maar één ding, dat u tevreden bent! Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ervaring en vakkennis

Waarschijnlijk is glas voor u glas, slechts iets om doorheen te kijken of de kou buiten te houden. Er is echter een grote diversiteit aan mogelijkheden. Onze ervaren en kundige medewerkers komen graag bij u langs om te kijken naar de beste oplossing en zullen hierover een helder advies uitbrengen tegen een gunstig tarief.

Milieubewust

Bij Glasservice Huizinga denken wij tweezijdig milieubewust. Enerzijds door verantwoord om te gaan met de gebruikte materialen en het afval wat ontstaat bij glasvervanging. Anderzijds door u energiebesparende adviezen. Door het inzetten van isolatieglas zal er meer warmte behouden blijven in huis, en dit komt ten goede aan het milieu.

Glasservice Huizinga staat voor
  • 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Snel en geen voorrijkosten
  • Voor particulier en bedrijf
  • Professioneel, erkend en servicegericht
  • Ervaren en kundige professionals

Anderen over ons


Fijne jongens om over de vloer te hebben. Denken mee, werken snel maar netjes. Eind resultaat is top! Echte aanrader.

- Mevr. Beugelink -
Drachten

Vakmannen met liefde voor het vak. Ze waren snel ter plekke na het sneuvelen van een raam door één van de kinderen. Na een kort overleg gingen ze direct over tot de orde van de dag. Een duidelijke en overzichtelijke offerte tegen een scherp tarief. Ook het gesprek met de verzekering werd nog even mee geholpen, waardoor dit ook snel weer was geregeld. Na akkoord was het ook allemaal weer snel geregeld. Het glas was snel binnen en zat er nog sneller in. Kortom: vakwerk tegen een goede prijs en door vriendelijke mensen.

- Wietze -
Drachten

2019 © Glasservice Huizinga. Alle rechten voorbehouden.